FCO 2008-IX

AN ORDINANCE CERTIFYING THE REFERENDUM QUESTION FOR THE NOVEMBER 2008
BALLOT REGARDING THE TOWNSHIP ASSESSOR

WHEREAS, pursuant to the provisions of HEA 1001, Section 695 and IC
36-2-15-8, effective on July 1, 2008 the Board of Commissioners of the
County of Floyd, Indiana by ordinance do hereby certify the referendum
question to be placed on the November 2008 Ballot;
and

WHEREAS, the Board of Commissioners of the County of Floyd, Indiana
having received from the Commissioner of the State of Indiana the question
to be submitted to the voters in the referendum.

NOW THEREFORE:
BE IT ORDAINED, that the Board of Commissioners of the County of
Floyd, Indiana hereby certifies the following referendum question be

placed on the November 2008 ballot.

“Should the assessing duties of the elected township assessor in the
township be transferred to the county assessor?”

BE IT FURTHER ORDAINED, that this Ordinance shall be in full force
and effect upon passage.
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DULY ADOPTED THIS day of July, 2008.

BOARD OF COMMISSIONERS
OF THE COUNTY OF FLOYD
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D. Mark Seabrook, Member

ATTEST:

Teresa Plaiss, Floyd County Auditor



